tiistai 18. joulukuuta 2012

Ostoksia


Tänään käytiin mieheni siskon, eli kaasoni Ellinooran, kanssa Jumbossa ostelemassa häitä varten vähän tarvikkeita. Mitään tiettyä "suunnitelmaa" ei ollut, kunhan mentiin katselemaan.

No mukaan tarttui tarvikkeita karkkibuffaa varten.


Valkoiset narulliset lappuset ja puisen kyltin maalaan liitutaulumaalilla, kunhan toi miekkonen tuo sitä maalia kotiin. Niistä siis lisää myöhemmin. Sydäntikut ovatkin valmiita käyttöön tuollaisenaan. :-) Jossain olen lukenut liitutussista (?) tms., mutta harmikseni löytyi vaan perusliituja. No ajaahan nuo toki asiansa, mutta jotenkin tuntuu, että noilla on ehkä hieman hankalampi kirjoittaa, ainakin mun käsialalla. :-D

Jokin aika sitten bongasin myös ihan kivan idean (jostain blogista, jota en muista, mutta kiitos sinne jonnekin ;)) karkkibuffan pussukoita varten, tai tässä tapauksessa "tötteröitä" varten. Ostin ihan perus kakkupaperia ja rullasin ne tötteröiksi.


Taitoin paperin keskeltä. Siinä toisessa ohjeessa oli käytetty päällekkäin kahta paperia, itse käytin kuitenkin yhtä, kun tuntui liian paksulta kahden kanssa.
Sen jälkeen pyöritin paperin tötterön malliseksi. Kiinnitykseen käytin "mattapintaista" teippiä, hyvin sulautui tuohon eikä sitä juurikaan siitä näe. Laitoin teipin myös sisäpuolelle, jotta pysyy varmemmin kasassa.
Ja heti testattiin käytössä. ;-) Oikein suloiset ovat mun mielestä!! Tosin vielä en ole täysin varma päätyykö nämä meidän buffaan, mutta hyvä vaihtoehto tää ainakin on. :-)

Sen lisäksi, että väsäsin noita jonkin aikaa, testasin myös noita sydäntikkuja. Meillä on jopa hurjat kaksi astiaa valmiina buffaan, toisen otin siis testiin mukaan.



Vähän liian pitkähän toi on tohon, mutta näkee siitä kuitenkin näin idean, ja sehän on tärkeintä. ;)
Kovasti etsittiin myös mustaa satiininauhaa, ja kuinka vaikea sitä voi olla löytää... mistään!? Koluttiin kaikki mahdolliset liikkeet, ja eioota vaan myytiin. :-D No haluaisin tuohon ympärille mustaa satiininauhaa, mutta kotoa sitä ei tähän hätään löytynyt, joten tämä vaalea (liian paksu nauha) ajakoon sen asian.

Miltäs näyttää? :)

Tänäänhän (tai tarkemmin eilen) mun piti mennä kaaso Jeminan kanssa vielä sovituskierrokselle sekä ihan ostamaankin pukua. Mutta se peruuntui, eli palataan sen tiimoilta, taas, uudemman kerran myöhemmin. :-) Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman pian! ♥ Kohta iskee muuten ihan hirveä stressi puvun suhteen! Etenkin, kun tajusin, ettei enää kauaa ja voin iloisena, ja ehkä hieman myös stressinpala kurkussa, kailotella kuinka meidän häihin on enää PUOLIVUOTTA aikaa! ;-)

xoxoxo J

P.S. Tötterö on hassu sana!!

3 kommenttia:

  1. Jennii :) Näyttää ihanalta <3
    Oon aina lueskellu näitä sun tekstejä ja on mun mielestäni ihanaa seurata teidän häävalmisteluja.
    Mullakin se lähestyy kokoajan ja alkaa jo pieni stressinpoikanenkin iskemään tuolta :D
    Tsemppiä teille ihan mielettömästi valmisteluihin ja itse juhlapäivään tottakai <3

    T. Niina

    ps. Mustaa satiininauhaa löytyy Tigerista ;)
    pss. Toi on ihan huippu kivan näköinen idea toi tötterö (on kyllä outo sana). Ja varsinkin jos siihen teijän kutsuunkin tulee sitä pitsihässäkkää :)

    TSEMPPIÄ!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Ja hei tsemppiä sinnekin siis! ;-) Stressi on välillä tosi ahdistavaa, mutta on siitä joskus hyötyäkin! :)

      Vinkki = KIITOS PALJONPALJON!! :D
      Ja kiitos, mä kyllä kans tykkään, kun toi kakkupaperin reunus on tosiaan vähän pitsimäinen. :)

      Poista
  2. Liitutaulutussin saa tilattua ainakin teippitarha-nimiseltä firmalta, löytyy ainakin Googlesta kun en nyt muista ihan tarkkaa osoitetta. Toimitus oli nopea ja tussi on hyvä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥